logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

Gastronomia i aventura, un binomi de grans experiències.

Tomata de penjar Mas dels Fumeros

Els convenis de col·laboració són eines per a crear sinergies positives entre les empreses. En aquest cas, Viunatura aposta per les col·laboracions amb aquelles empreses que elaboren productes de l’entorn, mostrant així el seu compromís amb la sostenibilitat.

En aquest cas, abordem de nou les col·laboracions per a parlar més concretament d’uns dels convenis que tenim. La tomata de penjar de Mas dels Fumeros ja va ser objecte, junt amb altres productes d’una entrada a aquest blog, no obstant això, ara ho tractarem des d’un punt de vista distint.

I és que, la gastronomia i el turisme conformen un binomi de sensacions i experiències molt particulars. Existeix el turisme gastronòmic, però també existeix la possibilitat de combinar qualsevol tipologia turística amb la gastronomia. És per aquest motiu que Viunatura forma part de la iniciativa Castelló Ruta de Sabor, un programa de la Diputació de Castelló que fomenta aquest tipus de sinergies, connectant empreses i creant noves experiències.

Ara us volem mostrar com estem enfocant aquesta col·laboració i, sobretot, com podem diversificar-nos elaborant més i més experiències distintes.

Veurem prompte una degustació d’aquestes tomates junt amb una de les nostres activitats?, estigueu atents/es a les nostres xarxes!

No Comments

Reply