logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

Castelló Ruta de Sabor

Castelló Ruta de Sabor

Castelló Ruta de Sabor i Viunatura

La conjugació de la gastronomia i l’experiència

¿Què és Castelló Ruta de Sabor? Es tracta d’una marca creada per a la diferenciació i la qualitat dels productes gastronòmics de la província de Castelló, productes de terra i mar que representen l’autèntica essència del Mediterrani.

Doncs bé, quan es combinen dues experiències el resultat final millora exponencialment. És per aquest motiu que Viunatura forma part d’aquesta ruta i col·labora activament amb distintes empreses de la zona, fomentant així el consum de productes locals i de proximitat i un turisme que unifique distints àmbits i tipologies turístiques.

Algunes de les nostres marques col·laboradores són: la cervesa Montmirà, la Bodega Flors de Les Useres i la tomata de penjar de Mas dels Fumeros; entre d’altres. A més a més, hem d’avançar que prompte seran molts més, ja que la nostra idea és la d’ampliar els productes al voltant de la comarca.

  1. Cervesa Montmirà.

Cervesa Montmirà és una empresa familiar, original de L’Alcora, però també innovadora. Es tracta d’un producte elaborat de manera artesanal, el que la fa encara més especial, perfecte per a crear grans moments compartits. Columbretes, Tombatossals o Penyagolosa són algunes de les seues cerveses, les quals pots provar a les cates que, junt amb la nostra activitat de caiac, podem organitzar des de Viunatura.

  1. Bodega Flors.

La Bodega Flors, de Les Useres, és altre dels excepcionals productes amb els quals col·laborem. És una marca que, ta com es defineix, busca elaborar vins singulars tenint en compte la terra, el clima i les varietats vinícoles.

  1. Mas dels Fumeros.

Mas dels Fumeros és una empresa familiar dedicada a la producció, manipulació i comercialització de la tomata de penjar, les ametles i les trufes. Tomates de 5ª Gama, BIO i convencional són algunes de les varietats que treballen, les quals poden crear, junt amb les nostres activitats, experiències amb encant i, sobretot, amb molt molt de sabor.

Per a facilitar la recerca de les experiències s’ha creat un gastromapa, al qual podeu accedir a través del següent enllaç:

https://castellorutadesabor.dipcas.es/uploads/dipcas/ficheros/11/5c3f87c418c6d982843455.pdf

Perquè unir les potencialitats de distintes tipologies turístiques crea experiències per a recordar!

 

No Comments

Reply