logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

Viunatura a la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

Viunatura a la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

Viunatura a la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

Formes d’apostar pel foment del turisme valencià a través de la participació

L’aposta de les empreses, els destins i les marques turístiques pel ressorgiment del nostre turisme és, una vegada més, visible. Aquesta vegada ens hem traslladat fins a la Ciutat de les Arts i les Ciències, a la ciutat de València, per a participar en la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, un esdeveniment que aglutinava a l’Hemisfèric a una gran quantitat d’empreses i marques turístiques, i també a alguns destins, fent valdre l’àmplia oferta del nostre territori.

  Aquestes accions ens permeten donar a conéixer als turistes que és el que podem oferir, però també la creació de relacions positives entre les empreses pròpiament, així com en el teixit associatiu i administracions que participen; ja que, d’aquests esdeveniments, poden eixir col·laboracions beneficioses per a totes les parts. Aquestes relacions de les quals parlem, les que poden sorgir a partir de converses, també formen part del que anomenem governança turística, concepte necessari per a fer front al canvi de model turístic, allunyant-lo d’utopies.

La Mostra és un primer exemple de què la situació millora a poc a poc, per tant és el moment per a repensar que és el que volem ser de majors, és a dir, que és el que volem per al nostre model turístic i que és el que, amb la nostra oferta, volem traslladar als visitants. És moment de parlar de sostenibilitat, dels objectius globals i com adaptar aquests a la realitat de cada territori, de cada destí turístic.

Des de Viunatura agraïm la creació d’aquests esdeveniments i l’interés que les persones van tenir en les nostres activitats, així com els contactes i relacions que vam establir durant aquest cap de setmana. És sempre un plaer estar al costat del nostre turisme.

 

 

No Comments

Reply